subota, 24. listopada 2009.

Kad umreš više nisi branitelj ...


Dragi tata,

prošao je i 23. dan od kada te nema. Nedavno bi proslavio svoj 44. rođendan. Bože, pa tek sada shvaćam da ti nisi bio star. Oni sijedi pramenovi na tvojoj kosi i ona dva sjeda roga na bradi, bili su to tek znaci briga koje si nosio.

Kao da si čekao "punoljetnost" države da odeš, ironično, zar ne? Tako davno se čini ta 91'. Godina koja je promijenila sve nas, a vas branitelje najviše. Bio si dobar čovjek i odličan otac, ali počeo si se "gasiti". Baš kao i mnogi. Iščezavao si pred našim očima, tako potiho a opet tako radikalno, oštro, duboko. Gubio si na kilaži, borio se sa dijabetesom, sa glavoboljama, PTSP-om, otkazivanjem bubrega, moždanim udarom, da bi ti naposljetku srce doslovce "puklo" i jednostavno si otišao. Znao si gdje odlaziš - na neki, zasigurno, bolji, pošteniji svijet. Nastavi čitati...

Preuzeto sa http://pollitika.com/

četvrtak, 22. listopada 2009.

Ako niste znali


Kad vam na službenoj značci MUP-a RH napišu ime i pričvrste ju na drvenu podlogu u lijepoj plavoj kutiji to je znak da ste "debelo" u zasluženoj i časnoj mirovini. Amen.

utorak, 20. listopada 2009.

"Život piše priče" 21.listopada 2009. u 21 sat

Krajem rujna mjeseca ekipa VTV (vinkovačke televizije) predvođena novinarkom voditeljicom Jasnom Matijom Sabljo snimila je epizodu dokumentarne serije "Život piše priče". Epizoda se prikazuje 21.listopada 2009. godine na VTV u 21 sat. Dio atmosfere sa snimanja i iza kamere pogledajte u slijedećim video uradcima.


Eko etno 7. međunarodni sajam proizvoda i usluga ruralnih područja

Kako se predstavila na Eko etno 7. međunarodnom sajmu proizvoda i usluga ruralnih područja zadruga Šokački divani iz Županje ispred županije vukovarsko srijemske pogledajte u video privitcima.



nedjelja, 4. listopada 2009.

Sa zabave na Bošnjačkim virovima




Moto klub Županja, jučer je, nakon uspješno odrađenih moto susreta za svoje članstvo i donatore, organizirao je zabavu na Goldijevoj vikendici na Bošnjačkim virovima.Uz ugodno druženje i cijelodnevni roštilj za večeru je posluženo janje sa ražnja.