petak, 20. siječnja 2012.

General pukovnik Mladen Markač

Sinoć je u 19 sati u Pastoralnoj dvorani „Alojzija Stepinca“ Crkve Mučeništva Sv. Ivana Krstitelja u Županji predstavljene knjige Mladena Pavkovića „General pukovnik MLADEN MARKAČ“ i „General pukovnik ANTE GOTOVINA“. Program predstavljanja knjiga započela je Zdenka Knežević novinarka hrvatskog radija Županja kao i mali crkveni zbor predvođen Ivanom Marić. Nazočne goste u ime organizatora pozdravio je Đuro Merc predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata "Delta" Županja i predao prigodni poklon gospođi Mirjani Markač, supruzi generala Markača. Uvodnu riječ prije predstavljanja knjiga održao je Stevo Culej predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata "Krpelj" Vinkovci koji je među inim naglasio posebnu ulogu za grad Županju i okolicu ratnog zapovjednika specijalne jedinice policije "Delta" Martina Matkovića tijekom Domovinskog rata. Pisac knjiga Mladen Pavković oduševio je nazočne britkim predstavljanjem knjiga i govorom o Domovinskom ratu s posebnim naglaskom: "Da se ne zaboravi". Po predstavljanju knjiga autor je potpisao knjige koje su "planule" za tren. Ugodno druženje nastavljeno je u predprostoru Pastoralne dvorane. Skupu su nazočili i župnici Ivan Varoščić i dekan Marko Peulić.















Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Opet se baviš sa stvarima koje nemaju veze s tobom više,stvarno si čovjek koji nema ni malo stida,objavljuješ materijal od ljudi koji su taj skup danima priređivali a ti si došao na gotovo i opet kupiš materijal udruge,kako te nije više sramota.Pokvaren si do srži.Srami se!

Anonimno kaže...

Nisi vratio ni stare materijale od udruge,a već uzimaš nove koji ti normalno ne pripadaju gospodine Franjo,gdje su tvoje granice poštenja sam Bog zna!?

Anonimno kaže...

Imenjače, što si se toliko zamjerio kolegama, vidim da te deru ko Panta pi.ku.... :)

Franjo kaže...

Imenjače, to je par pojedinaca koji su me nagazili iz njima znanih razloga a tebi citirati ću Charlesa Mungera:"Nikad se ne hrvaj sa svinjom jer ćete oboje završiti prljavi, ali svinja će u tome uživati" i mislim da sam ti sve rekao, jer koliko sam skužio ni ti nisi bolje prošao :)

Anonimno kaže...

Bravo, bravo za časnog Mladena Pavkovića.