ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Snježni dan u Županji

Nedjelja je dan koji većina županjaca koristi za boravak u prirodi u neposrednoj blizini rijeke Save. Ovih dana palo je mnogo snijega koji je stvorio idealne prigode za uživanje u zimskim radostima većini županjaca, pogotovo mlađeg uzrasta. Ni ekstremne hladnoće koje su zabilježene u jutarnjim satima oko -12°C te tijekom dana -8°C kada je ovo snimano nisu ih omele u uživanju. Rijetki ribolovci nisu se odrekli svojih užitaka, a ulov se prirodnim putom mrzne i spreman je odmah za stavljanje u hladnjak. Rijekom Savom plutaju sante leda i ako se ovako nastavi postoji mogućnost potpunog smrzavanja rijeke Save.


Broj komentara: 6:

Franjo kaže...

Evo malo i hrabrijih :-)
http://youtu.be/gdIrRQiLX_E

Franjo kaže...

Hahaha prijatelju ocrnili su me na pasja kola, a bijele mi prošarale kosu pa se dozvah pameti i vratih obitelji i poslu koji najviše volim a to je fotkanje i piskaranje po web stranicama. Pogledaj malo i blog koji sam uradio supruzi (EtnoEkoEli u popisu linkova).

Anonimno kaže...

Da nisi bio bezobrazan prema momcima u udruzi i na se nisi koristio lažima kao što jesi možda bi barem ostao član udruge,a ne ovako ljudi te izbaciše iz braniteljske udruge za primjer u gradu Županja.

Franjo kaže...

Svoju žuč prosipaj negdje drugdje a ne na mojim blogovima. Da si iole muško predstavio bi se imenom i prezimenom a ne pljuvati me anonimno ne poznavajući stvarnu pozadinu svih događanja koja su bila. Ponoviti ću citat Charlesa Mungera:"Nikad se ne hrvaj sa svinjom jer ćete oboje završiti prljavi, ali svinja će u tome uživati" i mislim da sam ti sve rekao pa ti i dalje uživaj u hrvanju bez mene!

Anonimno kaže...

Tko može biti veća svinja od tebe,mnogi se pitaju već mjesecima,a možda i godinama.Toliko o tebi i tvom karakteru.Pozdrav poštenjačino.

Franjo kaže...

:-)