srijeda, 18. travnja 2012.

Tragovima ljubavi

U Gradskoj knjižnici Županja 16. travnja, svečano je promovirana zbirka pjesama Larise Janičev Stojanović pod nazivom ''Tragovima ljubavi''.
Larisa Janičev Stojanović rođena je 1973. godine u Vukovaru, a pisanjem i umjetničkim iričajem bavi se duži niz godina. Sudjelovala je na državnim i međunarodnim natjecanjima, a objavljuje na Lit.Kon-u (Literarni konzorcij-mreža za širenje književnih aktivnosti na World Wide Webu i elektronsku distribuciju književnih tekstova mladih autora iz zemalja jugoistočne Europe.). Sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, tako i prihod od prodaje ove zbirke pjesama ide u dobrotvorne svrhe Udruzi ''Sunčica'' zlostavljane žene u Domovinskom ratu.
Na predstavljanju zbirke pjesama Gradska knjižnica Županja bila je premala za sve one koji su došli poslušati pjesme Larise Janičev Stojanović. Pjesme su inspirirane ljubavlju i svih 14 pjesama bilo je napisano za Valentinovo, međutim moralo se prolongirati izlazak ove odlične zbirke. Okružje nabijeno vrlo jakim emocijama ostavilo je dojam svih nazočnih da je vrijedilo čekati izlazak ove zbirke pjesama koja će vjerujemo naći svoje mjesto u svakom domu.
Pun emotivni pogodak postigla je prof. Elvira Lucić odabirom i čitanjem stihova uz predivnu glazbenu pratnju na gitari mladog županjskog umjetnika Nenada Dujmića.

Nema komentara: